Mariliis Pinn • 3. august 2007 kell 11:25

Luik: Eesti ajakirjandus on tublide tegijate suunas kiivas

"Mulle tundub samuti, et ajakirjandus kisub ühele poole kiiva," tunnistas Ekspress Grupi suuromanik Hans H. Luik Delfis online-intervjuus.

Nimelt tundis lugeja huvi, kas Eesti uudised on tasakaalustatud ega oma poliitilisi eelistusi, sõltu erakondadest ja majandusgruppidest? Kas teile ei tundu, et ajakirjandus kisub vägisi ühele poole kiiva, küsiti Luigelt.

"Mulle tundub samuti, et ajakirjandus kisub ühele poole kiiva. Enamik ajakirjanikest on korralikud inimesed, kõrgema haridusega, ja nad ei talu otsest valetamist ja rahva raha ning maade virutamist päise päeva ajal. Veel on ajakirjandus kiivas Eesti Vabariigi poole, nii et kui mõni mees või erakond Vabariigi põlisvaenlastega kokku mängib, siis ajakirjandus nahutab teda kui üks mees. Võtan kokku: Eesti ajakirjandus on kiivas tublide ja ausate tegijate suunas ning Vabariigi säilimise suunas," vastas Luik.

Hetkel kuum