SLProductions: kustutasime võlad üle-eelmisel nädalal

25. veebruar 2008, 13:53

Q Vara suuromanik SLProductions (SLP)
teatas aripaev.ee-le, et firma kustutas täna hommikuse
seisuga maksehäireregistris kajastunud liisinguvõlad üle-eelmisel
nädalal.

"Alo (Lillepea - toim.) on Rootsis Vasaloppeti suusamaratoniks valmistumas," põhjendas SLProductionis treasurerina töötav Kristjan Laanemaa, miks ta kommenteerib maksehäiretega seonduvat tavapärase vastaja asemel.

"SLP kustutas liisinguvõlad juba üle-eelmisel nädalal. Kahjuks pole need tasumised veel Krediidiinfo infosüsteemi jõudnud," ütles Laanemaa ja lisas, et maksuvõla tasub SLP kokkuleppel maksu- ja tolliametiga 28. veebruariks. "Praegu oleme seda kokkulepet ka järgimas," sõnas ta.

Laanemaa jättis vastamata küsimusele, millal hakkab SLP kulusid kokku hoidma ja vahetab kallid liisinguautod odavamate vastu ning mis marki auto või muu vara liisingumakse jääb neil vahemikku 5001-200000 krooni.

Aripaev.ee-le teadaolevalt sõidab SLProductioni juhatuse liige Jürgen Järvik Audi A8-ga ja Alo Lillepea vend Ivo Lillepea Porsche Cayenne'iga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. February 2008, 14:28
Otsi:

Ava täpsem otsing