Tallinna börsi parimate investorsuhetega firma on Eesti Telekom

25. aprill 2008, 20:03

Tallinna, Riia ja Vilniuse börsid
kuulutasid börsiettevõtete investorsuhete konkursil „Baltic Market Award
2007“ parimaks Tallinna börsil Eesti Telekomi ning konkursi võitjaks
osutus Leedu ettevõte Leedu Telekom ehk TEO LT.

Eesti Telekom oli parimate investorsuhetega ettevõte Tallinna börsil, SAF tehnika oli parimate investorsuhetega ettevõte Riia börsil ja parimate investorsuhetega väikeettevõte parim investorsuhetele panustav kodulehekülg on Läti ettevõttel Olainfarm. Baltic Market Award hindamiskomisjon analüüsis kokku 69 börsiettevõtet, kirjutas ajakiri Investor ettevõtja.

2007. aasta jooksul parandasid Balti börsidel noteeritud ettevõtted tunduvalt investorsuhete kvaliteeti – tulemuste keskmine hinne oli 20% kõrgem 2006. aasta näitajast, ka erinevates kategooriates oli konkurss väga tugev.

Enim on paranenud ettevõtete kvartaalsete ja aastaaruannete ning kodulehekülgede kvaliteet.

„Järjest enam investeerimisotsuseid tehakse finantskriteeriumite kõrval ka pehmematele väärtustele tuginedes. Hästi korraldatud investorsuhted aitavad kõigil turuosalistel olla kursis ettevõtete käekäiguga ning on ka omamoodi magnetiks uute investorite kaasamisel,“ selgitas Baltic Market Awards hindamiskomisjoni esimees Geoffrey Mazullo konkursi olulisust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. May 2008, 13:41
Otsi:

Ava täpsem otsing