IRL vajutas pidurit töölepinguseadusele

Mariliis Pinn 15. mai 2008, 08:02

Isamaa ja Res Publica Liidu ministrid
lükkasid tagasi töölepinguseaduse eelnõu, nõudes sinna perede paremat
kaits shy;mist tagavaid punkte.

IRLi peasekretäri Margus Tsahkna sõnul räägivad nad nende inimeste eest, keda tööandjad ei esinda., kirjutas Postimees. «Me räägime noortest peredest, rasedatest, väikelaste kasvatajatest. Nende olukord halveneb ja seda tuleb muuta,» lausus ta.

Tsahkna sõnul edastas IRL oma seisukohad erakonnakaaslasest põllumajandusminister Helir-Valdor Seedri kaudu reformierakondlasest sotsiaalministrile Maret Maripuule, kirjas loetles IRL oma vastuargumendid üles kokku kuuel leheküljel 18 eri punktis, millest osa puudutasid töölepinguseaduse sõnastust, teised aga väljendasid vastuseisu väikelastega perede ja rasedate sotsiaalsete garantiide vähendamisele.

Ka IRLi liikme Jaak Aaviksoo juhitav kaitseministeerium saatis eile teate töölepinguseaduse mittekooskõlastamisest, kusjuures selle põhjendused olid põllumajandusministeeriumi omadega mõnes küsimuses peaaegu sõna-sõnalt samad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. December 2008, 18:59
Otsi:

Ava täpsem otsing