CVO Recruitment juhiks Eestis sai Triin Raamat

26. mai 2008, 11:04

Seitsmes riigis tegutseva ning ainsana
Eestis valdkonnapõhist sihtotsinguteenust pakkuva personaliotsingufirma CVO
Recruitment juhiks Eestis sai Triin Raamat, teatas ettevõte.

CVO Recruitment Estonia OÜ uue tegevjuhi Triin Raamatu sõnul soovib ta kindlustada ettevõtte positsiooni Eesti edukamate personaliotsingufirmade hulgas. “Pakume ainsana Eestis valdkonnapõhist sihtotsinguteenust ning meil töötab kolm erinevat meeskonda finants-, tehnoloogia- ning müügi- ja turundusprofessionaalide leidmiseks,” selgitas Raamat. “Tahame eristuda teistest personaliotsingufirmadest just professionaalsuse, tulemuslikkuse ja parimate värbamiskonsultantide poolest ning suurendada meie valdkonnapõhiste kaubamärkide CVO Finance Recruitment, CVO Technology Recruitment ja CVO Sales Marketing Recruitment tuntust.”

Triin Raamat on varem töötanud CVO Sales Marketing Recruitment ärisuuna juhina Eestis ning CVO Group OÜ värbamiskonsultandina. Ta on lõpetanud Tallinna Ülikooli psühholoogia erialal ning kaitsnud samas 2006. aastal cum laude magistrikraadi organisatsioonikäitumise alal.

CVO Recruitment Estonia OÜ 2007. aasta käive oli üle 8 miljoni krooni, tänavu nelja kuuga on ettevõte käive kasvanud juba rohkem kui 4 miljonile kroonile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2008, 10:39
Otsi:

Ava täpsem otsing