Simplikat hakkab Eestis juhtima Kadri Kristjuhan

29. mai 2008, 10:42

Eesti ühe suurima tööjõurendi- ja
värbamisagentuuri Simplika uueks tegevjuhiks Eestis sai Kadri Kristjuhan, kes
näeb suurt kasvupotentsiaali just tööjõurendi valdkonnas, kus mitmed
tööstusharud pole seda teenust veel enda jaoks avastanud, teatas ettevõte.

„Omades tootmissektorist nii juhtimise kui ka konsulteerimise kogemust, tahan turule tuua uusi tööjõurendilahendusi suurte tootmis- ja teenindusettevõtete jaoks,“ lausus Kristjuhan. „Simplika on oma tasemel meeskonnaga näidanud ennast kui tugevat ja stabiilset koostööpartnerit ning haaranud tänu sellele Eesti tööjõurendi- ja personaliotsinguturust pea viiendiku.“

Ka muutunud majandusolukord suurendab Kristjuhani hinnangul vajadust tööjõu renditeenuste järele, kuna ettevõtjad soovivad järjest enam muuta tööjõu püsikulud muutuvkuluks ja vabaneda töölepingute haldamisest. „Selleks annavad võimaluse leaseback-tehingud,“ selgitas ta „Lisaks pakume asendustöötajaid ka lühiajalisteks perioodideks ning teeme kiiresti ja korralikult personaliotsingut kõigile ametikohtadele.“

Kadri Kristjuhan (36) on varem töötanud Eesti Energia klienditeeninduse üksuse finantsjuhina, reklaamiagentuuri Division tegevjuhina, 5 aastat rahvusvahelise audiitor- ja konsultatsioonifirma Deloitte juhtimiskonsultandina Baltikumis ja Balkanil, rõivakontserni Baltika projektijuhina ning metallitöötleja Favor tootmisjuhina.

Kadri Kristjuhan on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli õmblustoodete tehnoloogia insenerina ning omandanud ärijuhtimise magistrikraadi (MBA) Ameerika Ühendriikides Marylandi ülikoolis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2008, 10:39
Otsi:

Ava täpsem otsing