Lukoil laseb kütuse hinda alla

05. juuni 2008, 14:30

Dv.ee kirjutab viitega biznews.lv-le, et Lukoil laseb vaatamata
pidevatele diislikütuse hinnatõusu prognoosidele selle hinda
hoopis alla.

Läti kütuseturul on kaks suurt tegijat, Neste Latvia ja Latvija Statoil. Mõlemad teevad praegu tarbijate ostuhuvi langusest ajendatuna reklaamikampaaniat. Kolmas suur turuosaline, Lukoil Baltija, käivitab parasjagu diislikütuse odavmüügikampaaniat.

Lukoil Baltija asejuht Haim Kogan ütles, et eile langetas firma Riia tanklates müüdava diislikütuse hinda poole santiimi võrra, kuid oodata on täiendavat santiimist langust.

Riiast väljaspool võivad diislikütuse hinnad langeda isegi rohkem. "Tuleme lihtsalt klientidele vastu," kommenteeris Kogan. Ta lisas, et Lukoil odavast väljamüügist kahjumit ei saa, väheneb vaid teenitav kasum. Mullu ulatus Läti Lukoili kasum 1,4 miljoni latini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. June 2008, 15:59
Otsi:

Ava täpsem otsing