Inspektsioon: oleme õigesti mõistnud oma õigusi

1321-aripaev 20. juuni 2008, 16:15

Finantsinspektsiooni juhatuse liige Kilvar Kessler soovis jääda tagasihoidlikuks, öeldes, et finantsinspektsioon Tallinna halduskohtu otsuse peale trummi põristama ei hakka.

„Meil on Tallinna Halduskohtu otsuse alusel siiralt hea meel, et oleme õigesti mõistnud oma õigusi ja pädevuse piire ning loodame, et seda teevad ka meie järelevalve subjektid,“ kommenteeris Kessler tänast kohtuotsust, millega jäeti rahuldamata AS Kalevi ja Rubla kaebus finantsinspektsiooni vastu.

Kessler rääkis, et kohtuotsus jõustub alles siis, kui edasikaebamistähtaeg on möödas. „Nii kaua, kui otsus jõustunud ei ole, ei toimu iseenesest midagi,“ olid tema sõnad. Lisades, et peale seda, kui tähtaeg on möödas, hakkavad nad vaikselt edasi toimetama. Kui aga vastaspool peaks otsuse edasi kaebama, siis nii kaua Kessleri sõnul uurimist ei toimu, vaid tuleb teine kohturing läbi käia.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. June 2012, 16:20

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing