Kangur: me ei sõitnud Pariisi selleks, et abikaasa sünnipäeva pidada!

31. juuli 2008, 08:08

"Sünnipäeva pidasime, see lihtsalt jäi
reisiaja sisse ja mina end süüdi ei tunne. Mis see kajakate kisa loeb... kulka
on selleks loodud, et kultuuriinimesi toetada," on Guido Kangur nõutu, miks
näitlejaid kultuurkapitalist reisiraha saamise pärast sarjatakse.

Kevadel sai näitlejatest abielupaar Guido Kangur ja Pille Lukin-Kangur kultuurkapitalist Pariisi reisiks toetust 14 000 krooni. Reisi eesmärk oli käia teatrietendustel ja näitustel. Ajakirja Naised juuninumbris kirjeldas Pille Lukin muu hulgas seda, kuidas Pariisis tähistati tema sünnipäeva, kirjutas SLÕhtuleht.

Pille sõnul on Guido erinevalt temast väga romantiline. "Näiteks käisime nüüd just minu sünnipäeva Pariisis tähistamas, istusime Seine’il jõelaevarestoranis, kuulasime prantsuse šanssoone ning Guido palus mind tantsima... Noh, me tantsisime ühe tantsu. Siis kibelesin juba kohale tagasi, sest tundsin, et aitab küll!"

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2008, 11:54
Otsi:

Ava täpsem otsing