Soome ekspeaminister Lipponen asus Nord Streami teenistusse

15. august 2008, 09:39

Endine Soome peaminister Paavo Lipponen
sõlmis Vene-Saksa gaasijuhtmefirmaga Nord Stream üheaastase
konsultatsioonilepingu.

Lipponen vastutab suhete vahendamise eest Soome otsustajatega ning tema ülesandeks on kiirendada projekti liikumise protsessi Soomes. Ekspeaminister rõhutas, et tegu ei ole tööandja suhtega, vaid ta teenib ettevõtted iseseisva koordinaatorina, vahendasid ERR Uudised.

Lipponen ei näe selles mingit vastuolu, et ta endise peaministrina astub tugevalt politiseeritud ja vaieldava projekti teenistusse. "Tuleb meelde tuletada, et minu ametiajast on möödas üle viie aasta. Mind ei saa enam pidada siseringi inimeseks," põhjendas Lipponen.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. August 2008, 15:26
Otsi:

Ava täpsem otsing