Teinegi Soome ekspeaminister sai täna uue töö

15. august 2008, 13:47

Endine Soome peaminister ja praegune
innovatsioonifondi Sitra juht Esko Aho läheb novembrist alates Nokiasse tööle.

Aho hakkab tegutsema ühiskondliku vastutuse ja koostöösuhete juhina. Ametikohal, kus praegu on Veli Sundbäck, kes ise jääb Nokia juhtkonda selle aasta lõpuni, ning peale seda läheb 63 aasta vanuselt pensionile, kirjutas Kauppalehti.

Aho sõnul ootab ta innuga võimalust asuda tööle Nokia taolisesse suurepärasesse tõeliselt ülemaailmsesse firmasse. “See on minu arvates motiveeriv väljakutse. Uue töö puhul on palju vaja õppida, kuid arvan, et saan kasutada ära oma varasemat kogemust Sitras ja rahvusvahelises poliitikas," ütles Aho ajalehele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. August 2008, 15:26
Otsi:

Ava täpsem otsing