Maksukergendus sai Soome puidukaubanduse käima

22. august 2008, 14:18

Soome valitsuse juulikuine otsus vähendada
poole võrra puidu müügist saadud tulu maksustamist, on puidukaubanduse Soomes 10
aasta kiireimas tempos käima saanud, teatas Soome metsa- ja
põllumajandustootjate liit MTK.

Kolme nädalaga on müüdud üle kahe miljoni kuupmeetri puitu. Seda on neljandiku võrra enam kui läinud aasta samal ajal, olgugi et puidu hind oli toona rekordkõrge, kirjutas Soome päevaleht Turun Sanomat. Paistab, et Soome metsatööstus saab toormevajaduse tänavu kodumaistest metsadest rahuldatud.

Tegemist on siiski vaid ajutise maksukergendusega. MTK loodab, et Soome valitsus saab puidu müügist saadava tulu maksustamist reguleeriva seaduse varsti valmis ning jõustab edaspidi pikemaajalised lahendused.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. August 2008, 19:37
Otsi:

Ava täpsem otsing