Sifi firma kinnistu läks kordusenampakkumisele

27. september 2008, 13:49

Kohtutäitur Mati Kadak pani suurärimees
Endel Sifi firma Primos Energy kinnistu 5,6 miljoni kroonise alghinnaga
kordusenampakkumisele.

Suvel oli selle 6,46 hektarilise Paldiski kinnistu alghinnaks 7 miljonit krooni, kuid äpardunud kinnisvaraprojekti müük kukkus läbi.

Riomäe II kinnistu uus enampakkumine on välja kuulutatud 20. oktoobriks. Kinnistul lasub 6,46 miljoni kroonine hüpoteek Ago Kokseri kasuks. Enampakkumine toimub hüpoteegi katteks, seisab Ametlikes Teadaannetes.

Augustis ütles Endel Siff aripaev.ee-le, et maa on müügis projekti ebaõnnestumise tõttu. "Projektijuht ei saanud hakkama," märkis ettevõtja, jättes täpsustamata projektijuhe nime. "Maatükk piirneb tuulepargiga, mille tulevik on ebamäärane," lisas Siff toona.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. September 2008, 13:49
Otsi:

Ava täpsem otsing