Lihtne, mitte lööv

Urmas Oja 03. november 2008, 00:00

Enamik tema maju on siiski ehitatud väikese metsase Koszalini linna ümbrusse, mis paikneb 15 km Läänemerest. Seal elab ka arhitekt Smierzewski ise koos pere ja kahe koeraga. Tema lihtne telliskattega maja koosneb kolmest ühesuurusest kuubikust. Kaks otsmist kuubikut on sama plaaniga, ent peegelpildis. Väljast ei saa kohe arugi, kust majja sisse saab, ent selleks on plaanis sisselõiked-sisehoovid. Terve maja on askeetliku olemisega, et selle lakooniline vorm rohkem esile pääseks. Puudub ka garaaž, mis löönuks range vormiloogika uppi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:51

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing