Helenius: Äripäev peab väga visalt sõnumit levitama

19. november 2008, 17:27

Suurinvestor Joakim Helenius ootab Eesti
praeguses raskes majandusolukorras Äripäevalt suuremat ideede allika ja
vahendaja rolli valitsuse ning ettevõtjate vahel

Suurinvestor Joakim Helenius"Äripäeva rolliks on olla ideede allikaks ja vahendajaks Eesti valitsusele ja ettevõtjatele - milliseid muudatusi tuleks majanduses teha, mille pinnalt majandus saaks tulevikus uuesti kasvama hakata ning kuidas vältida neid vigu, mida tehtud on," ütles Helenius.

Ainuke tee, kuidas tema sõnul vigade kordamisest hoiduda, on kindlustada, et tulevikus keskendub Eesti sellele, kuidas oma kaupu ja teenuseid välisturgudel paremini müüa.

"Eesti peab ennast investoritele agressiivsemalt müüma. Seni ei ole Eesti sellel alal eriti aktiivne ja tõhus olnud ja enesereklaamile peaks palju rohkem aega ja täSuurinvestor Joakim Heleniushelepanu osutama," leidis Helenius ja rõhutas, et Eesti majandus saab edaspidi kasvada ja laieneda ainult ekspordi kasvatamise läbi.

"Äripäev peab väga visalt ja järjekindlalt seda sõnumit taguma, kuni see tõesti ka kohale jõuab. Valitsuse otsused peavad seda liini toetama ja ka ettevõtted peavad end sellele fokuseerima," ütles Helenius.

aripaev.ee küsis täna ettevõtjatelt, kuidas saab Äripäev ettevõtjatele raskes majandussituatsioonis abiks olla.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. November 2008, 17:27
Otsi:

Ava täpsem otsing