Sportland sai Lätis kõrge tunnustuse

02. detsember 2008, 09:53

Iga aasta lõpus annab Läti
kvaliteediassotsiatsioon koos Swedbankiga välja traditsioonilise
klienditeeninduse kvaliteediauhinna, tänavu jõudis esmakordselt võistluse
viie finalisti hulka eesti juurtega SIA Sportland.

Ettevõtetele omistati vastav diplom, millega Sportland tunnistati juhtivaks klienditeeninduse kvaliteeditasemega ettevõtteks Lätis, teatas ettevõte. Koos Sportlandiga pälvisid kõrge tunnustuse ka A/S Laima, Latvian Statoil, Cleanhouse ja Latio. Klienditeeninduse kvaliteedi peaauhinna võitis SIA Latvia Mobile Telephone.

„Kvaliteediauhind on suur tunnustus, sest finalistid valib välja rühm Assotsiatsiooni sõltumatuid eksperte. Nad teevad oma valiku anonüümselt, ettevõtjaid sellest eelnevalt informeerimata,“ ütles Sportland International Group ASi juhatuse liige Are Altraja. „Teadagi on meil põhjust kõige enam tänada oma pühendunud töötajaid. Tõeliselt motiveeriv on näha, et meie aastatepikkune arendustöö naaberriigis kannab head vilja.“

SIA Sportland tegutseb Lätis alates aastast 2000 ja on olnud varem edukas Läti gaselli ehk kõige kiiremini arenenud väikeettevõtte võistlusel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    15. July 2009, 14:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing