Reformierakond loodab saneerimisest majanduskasvu

04. detsember 2008, 11:01

Täna Riigikogus 90 poolthäälega vastuvõetud
saneerimisseadus on reformierakondlase Hanno Pevkuri teatel esimene täideviidud
samm Eesti majanduse kasvule pööramiseks.

Mõned päevad tagasi käis Reformierakond välja 7 sammu, mis peavad viima Eesti uue majanduskasvuni, kus üheks eesmärgiks oli ka saneerimisseaduse vastuvõtmine nii kiiresti kui võimalik.

Pevkuri sõnul on väga positiivne, et Riigikogu suutis reageerida antud majandusolukorras väga kiiresti ja tuua saneerimisseaduse jõustumine esialgu planeeritust pool aastat varasemaks. ’’Nüüd võib öelda, et majandusraskustes ettevõtted saavad endale uue saneerimisseaduse näol kena jõulukingituse, mille abil õnnestub oma ettevõte ehk päästa pankrotist ja edasi tegutseda,“ ütles Pevkur.

Reformierakonna 7 sammu uue majanduskasvuni seab eesmärgiks veel muuhulgas kiire euro kasutuselevõtu, „Eesti kui ettevõtluskeskkonna“ loomise, tööjõuturu korrastamise, energiajulgeoleku tagamise ja lähtumise põhimõttest - vaba turg ning vaba kodanik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. December 2008, 12:15
Otsi:

Ava täpsem otsing