Sorainen: kiirelt kasvab kohtuvaidluste arv

Annika Matson 18. detsember 2008, 15:33

Advokaadibüroo Sorainen juhtivpartner Aku
Sorainen ütles täna aripaev.ee lugejate küsimustele vastates, et hetkel kasvab
kiirelt kohtuvaidluste arv.

Loe täispikka online-intervjuud!

Lugeja küsis, mis muutusi olete täheldanud viimasel aastal oma töös. Sorainen kommenteeris: "Praegu kasvab kiirelt kohtuvaidluste arv, finantsraskustega seotud küsimused, tööõigusega seotud küsimused, sest on kasvanud koondamised ja juhtide vahetamised. Piltlikult võib öelda, et kiire majandusekasvu ajal kirjutati alla paljudele lepingutele, mida nüüd hakatakse hoolikalt lugema läbi".

Üldiselt turust rääkides märkis ta, et vähenenud on tehingute arv, samas on suurenenud probleemid mõnede varasemate tehingute sh. emissioonide hulgas. Samuti on langevas majanduses kasvanud nõudlus teenuse järele seoses erinevate kapitaliturgudel osutatavate teenustega (investeerimisteenused, fondivalitsemine jne.). Kapitalituruosalised on hakanud pöörama järjest rohkem tähelepanu vastavuskontrolliküsimustele (compliance), selleks et kindlustada oma tegevuse ja sisemiste protseduuride vastavus seadustele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. January 2009, 14:36
Otsi:

Ava täpsem otsing