Novatours kasvatas käivet kümnendiku võrra

21. jaanuar 2009, 15:05

Reisikorraldaja Novatoursi müügikäive
kasvas mullu esialgsetel andmetel 370 mln kroonini, mis on 37 miljonit krooni
rohkem.

Novatoursi tegevjuhi Eero Vanaale sõnul ületas mullu Eesti juhtiva reisikorraldaja käive 2007. aasta käivet juba novembrikuu seisuga. „2008. aasta puhul on tegu Novatours Eesti ajaloo edukaima aastaga. Mullu suutsime vaatamata majanduse jahtumisele ja turu kahanemisele kasvatada käivet 37 miljoni võrra ning teenindada 5000 klienti rohkem kui majanduskasvu ajal 2007. aastal,“ ütles Vanaale.

Selleks aastaks prognoosib Eesti juhtiv reisikorraldaja üldise turulanguse jätku, reisikorraldajate arvu vähenemist Eesti turul ning elujõulisemate tegijate senisest suuremat paindlikkust ja leidlikkust klientide teenindamisel.

„On ammu möödas need ajad, mil teenusepakkujad – nii turismisektoris kui ka teistes valdkondades - valisid, kellele oma tooteid ja teenuseid müüa. Nüüd peab iga reisikorraldaja erilist tähelepanu pöörama oma toote arendamisele ja tulema klientidele senisest rohkem vastu,“ ütles Vanaale, kelle sõnul saab olukorra stabiliseerimist Eesti tšarterturismi turul oodata mitte varem kui 2010 aastal.

Baltimaade juhtiv reisikorraldaja Novatours Grupp tegutseb turul alates 1999. aastast, 2007. aastal omandas ettevõttes enamusosaluse investeerimisfirma Enterprise Investors.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. January 2009, 15:05
Otsi:

Ava täpsem otsing