Riisalu: me ei tapa kana, sest ta täna ei munenud

12. märts 2009, 14:06

"Me ei tapa ära kana, sest ta täna ei
munenud," kommenteeris Eesti Keskerakonna fraktsiooni liige Aivar Riisalu
maksuameti paindumatust.

Riisalu leidis, et maksuamet peaks olla tunduvalt paindlikum, sest praegu sureb kõige rohkem ettevõtteid just maksuameti jäikuse tõttu. Riisalu meelest jätavad ettevõtjad jätavad oma kohustuste täitmise riigi eest viimasteks, sest riigist otseselt tootmine ei sõltu.

Riisalu leidis samuti, et FIE-na tegutsemise populariseerimine on ettevõtlikule inimesele hukatuslik. "See, kes FIE-ks hakkab, on automaatselt pantinud kogu oma vara Eesti riigi kasuks," märkis Riisalu.

"Mina arvan, et Eesti majandusel pole ju häda midagi," ütles Riisalu ja selgitas, et Eesti majanduse väiksus on vaid boonuseks. "Kui pisike tütarlaps ümber kukub ümber, siis ma ju sellest ei värise?," rääkis ta ja leidis, et matusemeeleoluks pole põhjust.

Riisalu leidis, et kuna varasemalt on ka väga kehvi aegu üle elatud, siis elatakse ka praegune periood üle. "10 IRL käsku kiiresti ellu viia, siis asi paraneb," märkis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. March 2009, 09:41
Otsi:

Ava täpsem otsing