Välisfirmad vahetavad eestlastest juhid välja

1706-aripaev 07. mai 2009, 11:04

Majandusraskustes Eestis ja teistes
Baltimaades võtavad välisfirmade omanikud juhtimise taas üle, kuna senistel,
kohalikel juhtidel puudub saneerimiskogemus.

Kauppalehti tsiteerib konsultatsioonifirma MPS Balti juhti Pasi Harttuneni, kelle sõnul mehitavad juba mitmed välisfirmad ettevõtete juhatusi Eestis uute inimestega. Harttuse sõnul toimub muutus samamoodi nagu mõneski teises asjas. "Esimesena vahetatakse välja eestlased, järgmisena tulevad lätlased ja viimasena leiab muutus aset Leedus," lisas ta.

"Jätkuv kasv on ettevõtete juhtidele andnud kogemust vaid äritegevuse ja organisatsiooni kasvatamisest. Nüüd vajatakse otsustavaid saneerijaid ja müügimehi," märkis Harttunen. "Senini on aidanud, et kaupluse uksi on lahti hoitud ja jätkuvalt pirisevale telefonile on viitsitud vastata."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. May 2009, 12:10
Otsi:

Ava täpsem otsing