Kindlustajad blufivad pettuseohust

29. mai 2009, 10:37

Väited, nagu oleks surutise ajal
kindlustus shy;pettuste arv järsult kasvanud, on kindlus shy;tus shy;seltside
liialdus, kinnitab Marsh Kindlustus shy;maakleri esindaja.

Äriklientidele keskenduva maaklerifirma juht Mart Mere tõi eilsel kliendiüritusel näiteks kindlustusseltside meedias välja käidud väited, nagu oleks kindlustuspettuste arv surutise ajal kahe- või kolmekordistunud, kirjutas E24.

"Tänavu hakati tekitama tunnet, nagu hakkaks kõik petturiteks muutuma, hakkasid levima ka teated, et kindlustussektor ühines langejatega," nentis Mere. "See on tavaline PR-tegevus selle nimel, et kahjukäsitlus ei pruugiks liiga palju välja maksta. Meil on majanduslangus ja seltsid otsivad õigustust, et piiripealseid juhtumeid välja maksmata jätta."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2009, 11:18
Otsi:

Ava täpsem otsing