Aivar Rehe: Eestil pole olnud sarnast seisu Lätiga

10. juuni 2009, 20:52

Olukorda, millega Läti seisis silmitsi
2008. aasta novembris, kui avaliku sektori võitlus rahandussüsteemi stabiilsuse
nimel alguse sai, pole meil olnud, sõnas Sampo Panga tegevjuht Aivar Rehe.

"Eestil väga selgelt ei ole isegi mitte ligilähedaselt sarnast seisu, millega Läti seisis silmitsi 2008. aasta novembris, kui avaliku sektori võitlus rahandussüsteemi stabiilsuse nimel alguse sai," vastas Rehe päevaküsimusele, mille poolest on Eesti parem kui Läti.

"Ma pean silmas Läti peaministri tollast teadet, et meil on kaks teed – kas Parex pankrotti lasta või siis hakata panka restruktureerima. Teisisõnu, pank, mille osakaal turul on 20-25%, põhjustas riigile väga tõsised finantsilised, majanduslikud ja sotsiaalsed tagajärjed. Meil seda ei ole," märkis Rehe.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2009, 21:03
Otsi:

Ava täpsem otsing