EAS toetab Eesti rallimehi

29. juuni 2009, 11:33

EAS toetab eestlaste osalemist autoralli
välisvõistlustel, ralliautod kujundatakse Eestit tutvustavateks
reklaamikandjateks meediaagentuuri Media House kaasabil.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus koostöös Eesti Autospordi Liiduga (EAL) võtavad 3. juulini vastu taotlusi EALi litsentsi omavatelt Eesti rallisõitjatelt, kes planeerivad osaleda või on osalenud 2009. aastal autoralli MM-võistlustel või kontinentidevahelises IRC-sarjas, kirjutas motors24.ee. World Rally Team Estonia (WRTE) nime all sai koostööprojekt alguse juba eelmisel aastal, kui ralli MM-võistlustel kihutasid sinimustvalgetes värvides Urmo Aava, Jaan Mölder junior, Martin Rauam ja Egon Kaur.

Koostööprojekti eesmärk oli Eesti kui väikese ja atraktiivse külastuskoha tutvustamine ning teiselt poolt Eesti autospordi arendamine. Meie rallimeste head esinemised ja WRTE kui ainulaadne projekt rallimaailmas, tõmbasid loodetud ja soovitud tähelepanu Eestile kui turismi sihtpunktile. Kõik osapooled jäid saavutatuga rahule ja 2009. aastal jätkatakse koostööd.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. June 2009, 11:41
Otsi:

Ava täpsem otsing