Stefan Andersson: Eesti Energia börsile, raha ettevõttele

27. september 2009, 16:40

Majandusanalüütik Stefan Andersson ütles
Äripäeva päevaküsimusele vastates, et Eesti Energia börsileminek oleks väga
teretulnud.

"Riik ei peaks aga olemasolevaid aktsiaid müüma, vaid emissioonis kogutud raha peaks laekuma otse ettevõttele, uute emiteeritud aktsiate näol. Nii nagu on Fortum populaarne aktsia Soomes, nii oleks ka Eesti Energia sobivaks Eesti "rahvaaktsiaks"," usub Andresson.

Ettevõte tundub talle olevat hästi juhitud.

"Tuleviku poole suunatud. Ta tegutseb äärmiselt huvitavas ja tehnoloogiatihedas ärivaldkonnas. Samas, kas aktsiate ostmine on lõpuks hea või halb otsus, see selgub alles siis, kui hind on paika pandud," jääb analüütik siiski diplomaatiliseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. October 2009, 11:50
Otsi:

Ava täpsem otsing