Koit Brinkmann • 25. november 2010 kell 8:20

VIDEO: Rahumägi põgenes Kreeka villat puudutavate küsimuste eest

Reformierakondlasest riigikogu liige Jaanus Rahumägi soovis mitte vastata küsimustele, mis puudutasid tema käsutuses olevat villat Kreetal ja maasturit.

Hiljem saadetud kirjalikele küsimustele saatis juba vastuse tema advokaat Andres Aavik. Kes jättis samuti küsimustele sisuliselt vastamata.

"Lugupeetud hr Sarv ja hr Brinkman. Olete esitanud minu kliendile hr. Jaanus Rahumägile 22.11.2010.a. küsimused äriühingute ja Kreeta kinnisvara suhtes. Hea ajakirjandustava kohaselt teatatakse ka, mille jaoks informatsiooni kogutakse. Teie pöördumine kahjuks sellist teavet ei sisalda. Vaatamata sellele, et pole teada millisel eesmärgil ja kelle huvides Te informatsiooni kogute, peab hr. Rahumägi võimalikuks Teie küsimustele minu vahendusel vastata. Riigikogu liikmed esitavad igal aastal majanduslike huvide deklaratsiooni, kus kajastatakse nende majanduslikud huvid. Lähisugulaste äriline tegevus on nende isikute tegevus ja selle kohta saavad informatsiooni anda ainult nemad ise, juhul kui nad peavad vajalikuks seda Teiega jagada. Teie poolt elektronkirjas loetletu ei kuulu Jaanus Rahumägile. Eraelu puudutav informatsioon ei kuulu avaldamisele kolmandatele isikutele. Lugupidamisega J. Rahumägi lepinguline esindaja," edastas Rahumägi vastuse advokaat Andres Aavik.

Hetkel kuum