Pevkur ei taha jätkamise üle spekuleerida

Katre Pilvinski 07. märts 2011, 12:27

Kõigepealt püüame saada väga hea koalitsioonilepingu ja alles siis vaatame ministriportfellidele otsa, sõnas reformierakondlasest sotsiaalminister Hanno Pevkur.

2007. aasta riigkogu valimistel kogus Pevkur Reformierakonna Mustamäe, Nõmme nimekirjas 835 häält ning eile kogus ta Lääne-Virumaa piirkonnas 3779 häält. "Vaataksin häälte asemel protsenti, Lääne-Virumaa oli kõige väiksema hääletajate arvuga ringkond üldse – 28 603 valijat," ütles Pevkur ja tundis heameelt kogutud häälesaagi üle.

Pevkur ei soovinud sotsiaalministri ametis jätkamise teemal spekuleerida. "Täna ei soovi sel teemal spekuleerida. Esiteks püümae saada väga hea koalitsioonilepingu ja alles siis vaatame ministrite portfellidele otsa," lisas ta.

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. March 2011, 15:02
Otsi:

Ava täpsem otsing