Paet: bin Ladeni surm on löök rahvusvahelisele terrorismile

Kadrin Karner 02. mai 2011, 09:17

Välisminister Urmas Paeti hinnangul on Osama bin Ladeni hukkumine väga tugev löök rahvusvahelisele terrorismile.

"Sündmused ja teated on päris värsked, aga esmase reaktsioonina võib kindlasti öelda, et kuna Osama bin Laden on viimasel kümnendil või isegi pikema perioodi jooksul olnud rahvusvahelises terrorismis sümboli tähtsusega isik, siis tema kõrvaldamine on kindlasti väga selge ja tugev löök ka rahvusvahelisele terrorismile," rääkis Paet intervjuus ETV hommikuprogrammile "Terevisioon".

"Julgeoleku seisukohalt on see samm kindlasti oluline ja võiks iseenesest aidata kaasa rahvusvahelise julgeoleku paranemisele, seda just eduka terrorismivastase võitluse kaudu, sest tegemist on olnud sümboliks kujunenud tegelasega," lisas minister.

Paeti sõnul ei plaani välisministeerium esialgu reisihoiatusi laiendada.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    02. May 2011, 14:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing