Wendre omanik esindas Eestit  Monte Carlos

Alyona Stadnik 09. juuni 2011, 08:21

Ernst & Youngi korraldatava "World Entrepreneur Of The Year" konkursi finaalgalal Monte Carlos, kus tunnustati maailma parimaid ettevõtjaid, oli kohal ka Eesti aasta ärimees 2011, Wendre tekstiilivabriku omanik Peter Hunt.

Maailma aasta ettevõtja auhind läks Eestist seekordki mööda – Singapuri. Kuid Hunt oli tähelepanu all tänu sellele, et Wendre on tõestanud: agressiivsete Aasia tootjatega on tekstiiliäris Euroopas võimalik konkureerida, kirjutas Eesti Ekspress.

Varem on sellel konkursil Eestit esindanud Pristise boss Indrek Sepp ja Jaan Puusaag Krimeltest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    09. June 2011, 08:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing