Äripäev valis nädala tegija

13. august 2011, 08:45

Äripäev valis selle nädala tegijaks Jean-Claude Trichet, kelle kohta ütles, et mees vähemalt teeb midagi.

Trichet’ juhitav Euroopa Keskpank hakkab sel nädalal ostma Itaalia ja Hispaania valitsuste võlakirju, mis tõstis järsult võlakirjade hindu ja vähendas tootluseid ajal, kui poliitikud ei ole suurt millegi produktiivsega hakkama saanud.

“Keskpankurid on seni olnud jõu sümboliteks,” ütles Deutsche Banki peaökonomist Stefan Scneider Bloombergile. “Seaduseloojad on teinud kõik võimaliku,et hävitada usku nende võimesse lahendada probleeme, mille ees nad on. ”Trichet teeb vähemalt midagigi, kuigi valitsuste maksevõimet ei saa parandada likviidsuse pakkumisega."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    13. August 2011, 08:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing