Indrek Kald • 27. september 2011 kell 15:55

Rahanduskomisjon soovib EFSFi eelnõu neljapäeval vastu võtta

Riigikogu rahanduskomisjon soovib Eesti osalust Euroopa Finantsstabiilsuse Fondis (EFSF) käsitleva eelnõu neljapäeval vastu võtta.

Riigikogu teatel arutas rahanduskomisjon täna valitsuse esitatud riigikogu otsuse "Euroopa Finantsstabiilsuse Fondi raamlepingust ja selle muudatustest tulenevate kohustuste täitmise tagamine" eelnõu ja sotside algatatud riigieelarve seaduse täiendamise seaduse eelnõu ning neile tehtavaid võimalikke muudatusettepanekuid.

Rahanduskomisjon otsustas jätkata EFSFi eelnõu arutelu homsel istungil, kui on laekunud muudatusettepanekud. Riigieelarve seaduse täiendamise eelnõule seadis komisjon uue muudatusettepanekute tähtaja, kuna eelnõu esimene lugemine täiskogus katkes teisipäeval tööaja lõppemise tõttu. Uus tähtaeg on tund pärast eelnõu esimese lugemise lõppu.

Komisjon otsustas samuti katkestada neljapäeval täiskogu menetluse oleva EFSFi eelnõu teine lugemine, et eelnevalt, täiskogu täiendaval istungil, oleks võimalik vastu võtta riigieelarve seaduse täiendamise eelnõu.

Hetkel kuum