Tanel Raig • 11. oktoober 2011 kell 21:00

Algas konkurss Aasta Logistikategu

Tänavu sügisel toimub kümnendat korda aasta parima logistikasaavutuse konkurss,millele saab töid esitada alates tänasest.

Konkursile tuleb saata oma aasta logistikateo lühitutvustus, mis vastaks küsimusele: "Milline oli 2010./2011. aastal ellukutsutud ja rakendatud logistiline parendus, mis kasvatas teie ettevõtte efektiivsust, käivet, kasumit, tarnekindlust, varude ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeris tegevust ja aitas säästa kulusid?"

Logistikateenuste pakkuja ning transpordifirmade puhul võib konkursile esitada parenduse, mis on kasvatanud ettevõtte klientide vastavaid näitajaid.

Aasta Logistikateo maksimaalselt 100 sõnast koosnevat tutvustust ootame hiljemalt 15. novembriks 2011 e-posti aadressidele [email protected] või [email protected]

Kõigi kandideerivate logistikategude seast valivad žüriiliikmed välja kuni 10 finalisti.

Žürii on seitsmeliikmeline ja selle koosseisu kuuluvad logistikaajakirjanikud ning PROLOGi juhatuse liikmed. Finaali pääsevaid töid tutvustatakse Äripäeva logistikarubriigi, Äripäeva kuukirjade "Logistika" ning "Transport ja Logistika" vahendusel. Samuti Äripäeva veebiversioonis logistikauudised.ee.

Finaliste hinnatakse nii zhürii kui ka Eesti logistikaavalikkuse poolt hääletamise teel. Sealjuures on žürii otsusel 50protsendiline ning avalikkuse hinnangutel 50protsendiline osakaal. Võitja selgub kaalutud häälte summeerimisel. Punktide võrdse jagunemise korral saab määravaks žürii otsus.

Kolme võidutöö esitlemine ja autasustamise tseremoonia toimub 21. detsembril logistika aastakonverentsil.

Hetkel kuum