Indrek Kald • 26. oktoober 2011 kell 11:16

TV3 eksjuht Toomas Vara asus uue meediaagentuuri juhiks

Rahvusvaheline meediaagentuur Publicum Media asutas Eestis tütarettevõtte Publicum OÜ, mille juhatajana asub tööle varem telekanali TV3 ja raadiojaama Star FM juhtinud Toomas Vara.

Toomas Vara sõnul on Publicumi turuletuleku eesmärgiks olla lähemal oma ülepiirilistele klientidele. "Publicum on võimekas ja agressiivselt laienev turunduskommunikatsiooni teenuseid pakkuv ettevõtete grupp, mille pakkumine oli piisav, et nendega liituda," sõnas ta. Vara kinnitas, et jätkab ka ringhäälingute liidu juhina.

Publicum Media Läti bürood juhib kommunikatsiooniekspert Sandis Lao-Lodinš, kes on endine turundusfirma Advision juht ning on lisaks töötanud meediaagentuuris VIA Media/Initiative.

Publicum Media juhiks Leedus sai Andrius Barakunas, kes on meedia-holdingufirma Baltic Media Alliance ning kommunikatsioonifirmade MCG Nordic ja SmartAD endine juht.

Publicum Media Balticu ettevõtted on osa kontsernist Publicum Group. Grupi peadirektori Ramunas Šaucikovase sõnul tagab sellise rahvusvahelise keti loomine professionaalsed integreeritud kommunikatsiooniteenused klientidele kõigis kolmes Balti riigis. "Nüüdsest saavad meie kliendid kasutada unikaalseid, innovatiivseid ja tulemustele orienteeritud lahendusi, mis töötatakse välja Eesti, Läti ja Leedu parimate spetsialistide koostöös," lausus ta.

Publicumi kontserni kuuluvad Leedus suhtekorraldusettevõte Publicum, reklaamiagentuur Love, meediaagentuur Publicum Media, finantskommunikatsiooniagentuur Publicum FComm, üritusturundusettevõte Publicum Events ja sporditurundusagentuur Publicum Sport, Lätis reklaamiagentuur Brand Republic ja meediaagentuur Publicum Media ning Eestis meediaagentuur OÜ Publicum.

Hetkel kuum