• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  TV3 eksjuht Toomas Vara asus uue meediaagentuuri juhiks

  Rahvusvaheline meediaagentuur Publicum Media asutas Eestis tütarettevõtte Publicum OÜ, mille juhatajana asub tööle varem telekanali TV3 ja raadiojaama Star FM juhtinud Toomas Vara.

  Toomas Vara sõnul on Publicumi turuletuleku eesmärgiks olla lähemal oma ülepiirilistele klientidele. "Publicum on võimekas ja agressiivselt laienev turunduskommunikatsiooni teenuseid pakkuv ettevõtete grupp, mille pakkumine oli piisav, et nendega liituda," sõnas ta. Vara kinnitas, et jätkab ka ringhäälingute liidu juhina.
  Publicum Media Läti bürood juhib kommunikatsiooniekspert Sandis Lao-Lodinš, kes on endine turundusfirma Advision juht ning on lisaks töötanud meediaagentuuris VIA Media/Initiative.
  Publicum Media juhiks Leedus sai Andrius Barakunas, kes on meedia-holdingufirma Baltic Media Alliance ning kommunikatsioonifirmade MCG Nordic ja SmartAD endine juht.
  Publicum Media Balticu ettevõtted on osa kontsernist Publicum Group. Grupi peadirektori Ramunas Šaucikovase sõnul tagab sellise rahvusvahelise keti loomine professionaalsed integreeritud kommunikatsiooniteenused klientidele kõigis kolmes Balti riigis. "Nüüdsest saavad meie kliendid kasutada unikaalseid, innovatiivseid ja tulemustele orienteeritud lahendusi, mis töötatakse välja Eesti, Läti ja Leedu parimate spetsialistide koostöös," lausus ta.
  Publicumi kontserni kuuluvad Leedus suhtekorraldusettevõte Publicum, reklaamiagentuur Love, meediaagentuur Publicum Media, finantskommunikatsiooniagentuur Publicum FComm, üritusturundusettevõte Publicum Events ja sporditurundusagentuur Publicum Sport, Lätis reklaamiagentuur Brand Republic ja meediaagentuur Publicum Media ning Eestis meediaagentuur OÜ Publicum.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tallinna börs pani nädalale rohelise punkti
Kõik kolm Balti börsi lõpetasid nädala plusspoolel; enim tõusis Tallinna indeks.
Kõik kolm Balti börsi lõpetasid nädala plusspoolel; enim tõusis Tallinna indeks.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.