Kaisa Gabral • 2. detsember 2011 kell 5:28

Raudne: mul pole luba kommenteerida

Riigikogu liige Indrek Raudne (IRL) ütles ETV saates "Pealtnägija" kajastatud juhtumi kohta, et ei saa detailsemalt rääkida oma klientide poolt Eestisse tehtud investeeringutest, sest selliseid tehinguid saaks ta kommenteerida vaid osapoolte nõusolekul.

"Mis puutub OÜ Integer Investi vahendusel või nõustamisel tehtud ärikinnisvaratehingutesse, siis võin vaid öelda nii palju, et vähemalt osade täna Eesti Ekspressis ilmunud ärikinnisvarasse tehtud investeeringute juures on nõustajaks olnud minule kuuluv ettevõtte OÜ Integer Invest. Ärikinnisvaranõustamise alases äris kahjuks on võimalik kommenteerida tehinguid vaid osapoolte nõusolekul," vastas Raudne ERR-i uudisteportaali palvele nimetada vähemalt üks Eestis tegutsev ettevõtte või projekt, mis sai alguse või hoo sisse otseinvesteeringust inimeselt, kellele Raudne ja tema parteikaaslane Nikolai Stelmach aitasid elamisluba vormistada.

See konfidentsiaalsuskeeld ei kehti muidugi riigi julgeoleku ega ettevõtluse alaste järelvalveorganite osas, kellega minu firma OÜ Integer Invest on suhelnud ja suhtleb heal meelel ka edaspidi," lisas poliitik.

Raudne rõhutas ka seda, et temal ja Stelmachil ei ole ühtegi elamislubadega tegelevat ühist firmat.

Hetkel kuum