• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  IRLi 79 liiget nõuavad  tagasiastumist

  79 IRLi liiget nõuavad Eesti elamislubade müümise skandaali tõttu majandusminister Partsi ja siseminister Vaheri tagasiastumist.

  "Pöördume eestseisuse poole erakonna IRL maine tugeva rikkumise tõttu.ETV saates „Pealtnägija“ esitatud informatsioon erakonna juhtivate poliitikute moraalitust ärist seab kahtluse alla Isamaa ja Res Publica Liidu alalhoidliku konservatiivse maailmavaate.Indrek Raudse lahkumine Riigikogust ja Nikolai Stelmachi lahkumine Tallinnalinnavolikogust ei lahenda tekkinud probleemi, sest eetilisi järeldusi toimunust ei tehtud.
  Erakonna eestseisuse otsustest sõltub, millist suunda IRL edaspidi sammuma hakkab. Meie, allakirjutanud, soovime, et erakonna juhtkond võtaks vastu järgnevad otsused:Riigikogu liikme staatusest tagasi kutsuda lisaks Indrek Raudsele ka Siim Kabrits;teha erakonna volikogule ettepanek kiiremas korras ministri ametist tagasi kutsuda Juhan Parts ja Ken-Marti Vaher;Indrek Raudne ja Nikolai Stelmach ei saa jätkata erakonna IRL liikmetena.
  Eelpool mainitud isikud on Isamaa ja Res Publica Liidu mainet ja tulevikuperspektiive tugevalt kahjustanud. Loodame siiralt, et erakonna eestseisus mõistab olukorda sama reaalselt ja tegutseb vastavalt erakonna liikmete pöördumisele," seisab pöördumises.
  "Kui homme ei tehta eetilist lahendust, siis läheb maja põlema ehk väga paljud lahkuvad IRLst. Laiemalt pole see ainult IRLi küsimus, vaid kogu Eesti poliitika küsimus," ütles üks allakirjutanutest Aimar Altosaar.
  IRLi eestseisus koguneb erakorralisele koosolekule esmaspäeva hommikul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.