• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA väikeettevõtjad on tuleviku suhtes optimistlikumad

  Täna avaldatud uurimuse põhjal on USA väikeettevõtjad muutunud majanduse tulevikuväljavaadete osas optimistlikumaks, kui paranenud on nii müük ja töölevõtmine.

  National Federation of Independent Businessi (NFIB) uuringust selgub, et novembris jätkas paranemist väikeettevõtjate optimismi indeks, tõustes 1,8 punkti 92,0-ni. Koos novembriga on indeks tõusnud 3 kuu järjest. Indeksi 8 komponenti 10-st kas paranesid või olid suuremate muutusteta.
  Suur enamus ettevõtteid ootab paremaid müügitulemusi võrreldes inflatsiooniga. Oktoobris ootas enamik väikeettevõtteid inflatsiooni järgi korrigeeritud müügi vähenemist. Indeksi töölevõtmise komponent, mis avalikustatakse eraldi, näitas novembris tõusu pärast 5 kuud kestnud langust.
  NFIB kirjeldas augustis indeksit sõnadega „kokku kukkuma”, kui indeks langes 88,1-ni, kukkudes 6 kuud järjest. Väikeettevõtjate meelestatust mõjutasid vaidlused USA võlaülempiiri tõstmise pärast ning euroala võlakriis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.