• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Põhjamaade suurim valgusreklaamide tootja avab Eestis teise tehase

  Peamiselt Soomes, Rootsis ja Norras valgusreklaamilahendusi pakkuv Imagon OY laiendas oma tootmist Eestis, võttes Tallinnas Mustamäel kasutusele 2000-ruutmeetrise tootmispinna.

  "Tootmise laiendamise kasuks Eestis rääkisid soodsad tööjõu ning tehnilised kulud, samuti näiteks Kesk- või Põhja-Soomest märksa parem logistiline asukoht,” ütles tehase sisseadmist nõustavad 1Partner Kinnisvara konsultant Juha Ajakainen.
  Ajakaineni sõnul on välisfirmade huvi Eestis tootmise vastu aastaga kahekordistunud. “Praegu on järjekorras rida metalli-, plasti- ja toiduainetööstusega seotud Soome ettevõtteid, mis otsivad Tallinnasse või selle lähiümbrusesse tootmispinda. Välismaa ettevõtted ootavad kaasaegset lahendust ega ole esialgu valmis pikka rendilepingut sõlmima, soovides enne näha, kuidas tootmine Eestis läheb,” ütles Ajakainen ja lisas, et sobivaid pindasid on tegelikult nõudlusest märksa vähem saada.
  1988. aastal Soome pereettevõttena asutatud Imagon OY käive oli 2011. aastal 9,5 miljonit eurot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.