• Jaga lugu:

  Kultuurkapitali juhatajaks saab Olavi Laido

  Eesti Kultuurkapitali juhatajaks saab novembrist Olavi Laido, kelle kultuurkapitali nõukogu valis ühehäälselt välja 13 kandidaadi seast.

  Nõukogu esimees, kultuuriminister Rein Lang ütles, et nõukogu ootab uuelt juhatajalt senise juhi tegevuse jätkamist ning nõukogu valitud strateegia ja tegevuskava elluviimist. "See sisaldab endas ka Kultuurkapitali tegevuse sidustamist analoogsete fondidega välisriikides ja senisest suuremal määral eraisikutest toetajate kaasamist eesti kultuuri arendamisse," märkis Lang. Laido visioon nende tegevuste kohta veenis nõukogu kõige enam, lisas ta.
  Olavi Laido on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ning töötanud erinevatel ametikohtadel pangandus- ja kindlustusettevõtetes. Viimati juhtis ta SE BTA Insurance Eesti filiaali. Laido on olnud juhatuse ja nõukogu liige Sampo pangas Eestis ja Leedus.
  Kultuurkapitali  juhataja vastutab asutuse igapäevase töö ja strateegilise juhtimise eest. Juhataja volituste tähtaeg on kuni neli aastat.
  2002. aastast Kultuurkapitali vedanud Raul Altmäe asub juhtima tema osalusel loodud toiduainete töötlemisega tegelevaid ettevõtteid. Kultuurkapitali teatel respekteerib nõukogu tugeva juhi ja majandusmehe tahet ennast teostada eraettevõtluses.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.