Rainer Saad • 24. aprill 2013 • 1 min
Jaga lugu:

Boeing suutis Dreamlineri probleemid maha raputada

Akuprobleemide tõttu keelasid USA ja Jaapani regulaatorid ajutiselt Boeing 787 Dreamlineri lennud ning analüütikud kartsid, et see võib avaldada mõju lennukitootja kasumile. Kuid täna avaldatud esimese kvartali kasum ületas analüütikute ootuseid miilikõrguselt.

Boeingu esimese kvartali kasum aktsia kohta oli 1,73 dollarit, mis on 24 protsenti rohkem kui aasta tagasi. Kuna kvartali jooksul toimetas Boeing vähem Dreamlinereid kätte, siis vähenes käive 19,38 miljardilt dollarilt 18,89 miljardi dollarini, kirjutas Reuters. 

Thomson Reutersi poolt küsitletud analüütikud prognoosisid 1,47 dollari suurust kasumit aktsia kohta ja 18,83 miljardi dollari suurust käivet. 

 

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt