Alyona Stadnik • 12. juuli 2013 kell 9:30

RKAS otsib uut haldusdirektorit

Riigi Kinnisvara Aktsiaselts kuulutas välja konkursi uue juhatuse liikme, haldusdirektori kohale, sest praeguse haldusdirektori Elari Udami ametiaeg lõppeb 10. oktoobril. Udam on olnud RKASi juhatuse liige peaaegu 10 aastat.  

RKASi juhatuse liikme ja haldusdirektori kohale saab kandideerida kuni 9.augustini 2013. RKAS eeldab kandidaadilt magistrikraadi või sellega võrdsustatud haridust,  väga head kinnisvara ja avaliku sektori tundmist, vähemalt 5 aastast ettevõtete või suurte meeskondade juhtimise kogemust, vähemalt 5 aastast töökogemust kinnisvara, halduse või ehituse valdkonnas, muudatuste juhtimise kogemust ja väga head eesti ja inglise keele oskust.

Elari Udam on 2002. aastast alates Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liidu juhatuse liige ning ta on 2003. aastast kvalifitseeritud kinnisvara vanemhaldur tasemel HA-IV.Udam kuulub Eesti Standardi EVS 807 ”Kinnisvara Korrashoid” koostajate töörühma.

Tema teenistuskäiku mahuvad enne Riigi Kinnisvara AS-i suundumist töö AS Eviko töödejuhatajana, AS Linnaehitus tööjuhina ja projektiinsenerina ning Uus Maa Kinnisvaragrupi projektijuhi ning hiljem Uus Maa Kinnisvarahalduse tegevdirektorina.

Riigi Kinnisvara AS asutamisaastast alates on Udam olnud firma haldusdirektor ning alates 2004. aastast ka juhatuse liige.

Udamit on pärjatud 2004 ja 2007. aastal ”Aasta kinnisvarahaldur Eestis” tiitliga ning kuulutatud 2009. aasta ”Kinnisvara korrashoiu GURUks”.

Hetkel kuum