• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Poola suurim kindlustusfirma tuli Eesti turule

  Poola suurim kindlustusfirma PZU Grupp jõudis pärast 11aastast Leedus tegutsemist tänavu ka Läti ja Eesti turule.

  Kindlustaja strateegiliste eesmärkide seas on tõusta nii Eestis kui ka teistes Balti riikides kolme suurima kahjukindlustusseltsi hulka, seisab ettevõtte pressiteates.
  PZU Lietuva Eesti filiaali juhib Mihkel Uibopuu, endine If Eesti Kindlustuse ASi juhatuse liige.
  1803. aastal Poolas asutatud firma tegutseb täna lisaks Ukrainas, Leedus, Lätis ja Eestis. PZU-l on kokku 16 miljonit klienti, keda teenindavad 16 000 töötajat. PZU on noteeritud Varssavi börsil.
  22. novembril annavad ettevõtte juhid Tallinnas Poola saatkonnas pressikonverentsi. PZU juhatuse esimees Andrzej Klesyk Poolast räägib grupi majandustulemustest kolmandas kvartalis ning aktsionäride perspektiividest ettevõtte Balti riikidesse laienemise kontekstis.
  PZU Balticu juht Marius Jundulas Leedust räägib ettevõte kiiretest edusammudest Lätis ja illustreerib ettevõtte arenguplaane Balti riikide ettevõtjate seas läbiviidud uuringu tulemustega.
  Eesti ettevõtte plaane tutvustab PZU Lietuva Eesti filiaali juht Mihkel Uibopuu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.