Euroopa Investeerimispank peatas uued projektid Ukrainas

Sirje Rank 19. veebruar 2014, 18:00

Euroopa Investeerimispank peatas reaktsioonina meeleavaldajate vastu kasutatud vägivallale uute investeerimisprojektide rahastamise Ukrainas.

"Praegune olukord on selline, et me uusi projekte ette ei võta, kuna me peame teadma, millises poliitilises keskkonnas me edaspidi tegutseme," ütles EIB president Werner Hoyer täna Brüsselis ajakirjanikele. "Oleme praegu oma tegevuse peatanud, kuna meil on vaja ära oodata, millised on riigis edasised poliitilised ja majanduslikud arengud," vahendas Bloomberg.

EIB olemasolevaid projekte otsus siiski ei seiska. Kuivõrd võivad mõjutatud saada laenuosade väljamaksed, peaks selgemaks saama pärast ELi välisministrite homset kohtumist, kus arutatakse võimalikke sanktsioone Ukraina eliidi vastu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    19. February 2014, 18:01
    Otsi:

    Ava täpsem otsing