Soovib olla ka uues valitsuses

Ken Rohelaan 20. veebruar 2014, 15:16

Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus ning haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo sooviksid uues valitsuses senise tööga jätkata, selgus valitsuse pressikonverentsil.

"Loomulikult kõik ministrid valitsuses on ja peavadki oma valitsemisala peale mõtlema sellisel moel, et nad ei mõtle ainult nädala või kahe perspektiivis, vaid ikka kaugemale ette. Vaevalt, et te kellegi puhul saate eitava vastuse," vastas Pentus-Rosimannus küsimusele, kas ta soovib oma ametis jätkata ka peaministri vahetuse korral.

Keskkonnaministri sõnul on rutakas rääkida uue valitsuse moodustamise detailidest, sest tänane valitsus on veel ametis. Pentus-Rosimannuse sõnul sõltub igas valitsuses töötamine poliitika sisust, kokkulepitud lahendustest Eesti jaoks olulistele probleemidele ja heast ühisest valitsuse meeskonnavaimust kokkulepitu elluviimiseks.

Jaak Aaviksoo ütles muiates, et temal tööpuudust pole. "Kui ettepanek tehakse, tuleb loomulikult ka selle töö jätkamist kaaluda. Mul ei ole selle koha pealt mingisuguseid vastuväiteid," teatas haridus- ja teadusminister.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2014, 08:02
Otsi:

Ava täpsem otsing