Sulev Vedler naaseb Eesti Ekspressi

05. märts 2014, 13:05

Sulev Vedler asub pärast lühiajalist viibimist Postimehes märtsis taas Eesti Ekspressi peatoimetaja asetäitja ametikohale, teatas AS Eesti Ajalehed.

„Postimehes oleks ma järgnevatel kuudel järjest enam pidanud keskenduma meediatöö juhtimisele, järjest vähem oleks jäänud aega selleks, millega ma enda meelest koige tohusamalt ühiskonda parandada saan: uuriva ajakirjandusega tegelemiseks,“ ütles Vedler. „Ajakirjanike juhtimisega saavad ka teised hakkama; naasen seetottu sinna, kust minust enim kasu on, ja kus enim ära teha saan.“

Eesti Ekspressi peatoimetaja Allar Tankler ütles, et tal on siiras heameel, et Vedler tundis ära, kus ta süda on. „Sulevile asendaja leidmine osutus kontimurdvaks ülesandeks. Ekspressis on loodud parimad tingimused selleks, et Sulevi-suguse asjatundliku ja teravmeelse ajakirjaniku tugevused pääseksid mõjule,“ ütles Tankler.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2014, 13:09
Otsi:

Ava täpsem otsing