Ekspress Grupp investeerib trükimasinasse

Romet Kreek 08. aprill 2014, 17:25

Ekspress Grupi nõukogu langetas otsuse, kiites heaks investeeringu uude trükimasinasse trükiettevõttes Printall, teatas ettevõte börsile.

Printall on viimaste aastate jooksul opereerinud tootmisvõimsuste piiril ning uus masin loob võimaluse ettevõttel kasvada ja koos sellega kasvatada kasumitootmise võimet 20 kuni 25 protsenti. Soetatav masin on poognatrüki seade, millega saab trükkida ajakirjade kaasi ning reklaamtooteid.

Printalli juhtkond alustab läbirääkimisi masina tarnijatega, investeeringu suurusjärk on 2,5-3,5 miljonit eurot. 2/3 masina soetusmaksumusest finantseeritakse pangalaenuga, ülejäänu omakapitalist. Uue trükimasina orienteeruv installatsiooni aeg on 2015. aasta esimene kvartal.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    08. April 2014, 17:25
    Otsi:

    Ava täpsem otsing