Reformierakonna fraktsiooni esimeheks valiti Kristen Michal

27. märts 2014, 15:43

Täna toimunud riigikogu Reformierakonna fraktsiooni koosolekul valiti ühehäälselt fraktsiooni esimeheks Kristen Michal.

Fraktsiooni aseesimeesteks valiti Jaanus Tamkivi ja Remo Holsmer.

„Kristen Michal on meie fraktsioonis tubli töömees ja mul on hea meel, et ta nõustus lõpuks võtma taas ka juhtimisvastutuse poliitika tipus. Ministrina pidas ta parlamendi rollist lugu, meenutada võib mahukat avaliku teenistuse reformi ja selle pikki arutelusid parima lahenduse nimel. Mida tugevamad tegijad parlamendipoliitikas on, seda tugevam on ka parlamentaarne riigikord ja minu süda on rahulik, andes vastutuse üle Kristenile,“ ütles Jaanus Tamkivi.

Detsembris 2012 astus Michal tagasi justiitsministri ametist, olles üle poole aasta olnud Reformierakonna rahastamisskandaali keskmes. "Ma lahkun, et kaitsta Reformierakonda ja valitsuse töövõimet. See on minu isiklik otsus. Ma ei lahku süü tõttu. Reformierakonna poliitika ei ole olnud ega ole müüdav." teatas Michal toona ajakirjandusele.

Rahastamisskandaal sai alguse Silver Meikari arvamusloost, milles ta tunnistas, et annetas Michali mahitusel erakonnale teadmata päritolu raha.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    27. March 2014, 15:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing