30. aprill 2014 kell 11:46

Prints Harryt saab näha Vabadussamba juures

Prints Harry ametlik visiit Eestisse toimub 16.-17. mail, teatas Eesti välisministeerium.

Kahepäevasel visiidil kohtub prints Harry Eesti sõjaveteranidega - nii nendega, kes on osalenud hiljutistes sõjalistes konfliktides kui ka aktiivses teenistuses olijatega.

16. mail asetab prints Harry avaliku tseremoonia käigus pärja Vabadussõja võidusamba jalamile. Pärast tseremooniat osaleb ta riigikogus vastuvõtul, kus kohtub valitsuskabineti ministrite ja riigikogu liikmetega, aga ka haavatud sõjaveteranidega, kellest osa osaleb Londonis 10.-14. septembril rahvusvahelistel haavatud ja vigastatud kaitseväelaste spordivõistlusel Invictus Games.

17. mail kohtub prints Harry president Toomas Hendrik Ilvesega ning külastab Eesti Kaitseväe iga-aastast õppust Kevadtorm. Prints tänab Eesti Kaitseväge julguse ja pühendumuse eest Eesti ja Briti vägede ühismissioonil Afganistanis.

Hetkel kuum