Nõges ostis hulgi Arco aktsiaid

Fredy-Edwin Esse, California 30. juuni 2014, 15:53

Jaanipäeva eel soetas suure portsu Arco Vara aktsiaid Arvo Nõgesele kuuluv OÜ Gamma Holding Investment, samas kui Mari Toolile kuuluv AS Baltplast müüs Arco väärtpabereid.

20. juunil müüs Arco Vara nõukogu liikme Toomas Tooli abikaasale Marile kuuluv Baltplast neljas tehingus 2001 Arco aktsiat. Tehingute hinnad olid 1,19, 1,22 ja 1,29 eurot aktsia kohta. Tehingute kogusumma oli 2443,7 eurot.

Sellele eelnenud nelja päeva jooksul ostis aga Arco aktsiat tugevalt kokku Arvo Nõges. Gamma Holding investment ostis ühtekokku 32 505 aktsiat, mille turuhind oli kokku 39 136,6 eurot. Nõgese ostulaine tulemusel kerkis Arco aktsia hind 1,14 eurolt 1,30 euroni.

Sel reedel on kavas Arco Vara aktsionäride erakorraline üldkoosolek, kus läheb hääletuse alla aktsiakapitali suurendamine ning nõukogu liikmete väljavahetamine. Väljavisatavate nimekirjas on Nõges, Toomas Tool ning viimase ärikamraad Stephan David Balkin.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    02. July 2014, 09:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing