Arco nõukogu jätkab

Juhan Lang 04. juuli 2014, 11:01

Täna Arco Vara erakorralisel aktsionäride koosolekul hääletasid väikeaktsionärid kahe suurima osaniku vastuseisust hoolimata aktsiakapitali kaasamise poolt. Arvo Nõges, Toomas Tool ja Stephan Balkin jätkavad nõukogus.

Läinud kuul napilt aktsionäride heakskiiduta jäänud pea 2,5 miljoni euro kaasamine sai täna heakskiidu, mil poolt oli 67,27% kohal viibinud aktsionäridest ja vastu hääletas 32,73% osanikest. Et otsust vastu võtta, oli tarvis kahte kolmandiku häälteenamust, mistõttu võib öelda, et otsusel said üsna napilt määravaks just väiksemate aktsionäride hääled.

Hääletusele pandud ettepanek kutsuda Arco Vara nõukogust tagasi Arvo Nõges, Toomas Tool ja Stephan Balkin aktsionäridelt heakskiitu ei saanud. Selle poolt oli 57,85% aktsionäridest, vastu 32,75% ja erapooletuks jäi 9,4% osanikest.

Et otsust vastu võtta, läinuks taaskord vaja kahe kolmandiku häälteenamust.

Aktsionäride koosolekut alustas Arco Vara juht Tarmo Sild tõdemusega, et täna esindatud aktsiate arv oli 4 273 309, ehk veidi enam kui 90% kõigist aktsiatega esindatud häältest. Koosolekul oli esindatud 207 aktsionäri hääl. „Peast rääkides on see osalemise rekord IPOst saati,“ toonitas ta avasõnas.

Arco Vara juht Tarmo Sild kommentaare ei jaganud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. July 2014, 14:31
Otsi:

Ava täpsem otsing