Andras Kralla • 1. september 2014 • 1 min
Jaga lugu:

FOTOD: Töölisrestoran Dvigatel

Täna avas Ülemiste City linnakus uksed Eesti suurim söögikoht Restoran Dvigatel. Uue lõunatoidurestorani operaatoriks on rahvusvaheline Sodexo kontsern. Lettidel on traditsioonilised Eesti köögi supid ja praed. Vahemere köögis valmivad külaliste silme all grillitud lihatooted, mereannid, pastad ning pitsad. Nõud peab ise ära viima.

Uue lõunatoidurestorani operaator on rahvusvaheline Sodexo kontsern. Lettidel on traditsioonilised Eesti köögi supid ja praed. Vahemere köögis valmivad külaliste silme all grillitud lihatooted, mereannid, pastad ning pitsad. Nõud peab ise ära viima.

 

 

Restoran Dvigatel  Foto: Andras Kralla
Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt