FOTOD: Töölisrestoran Dvigatel

Andras Kralla 01. september 2014, 14:03

Täna avas Ülemiste City linnakus uksed Eesti suurim söögikoht Restoran Dvigatel. Uue lõunatoidurestorani operaatoriks on rahvusvaheline Sodexo kontsern. Lettidel on traditsioonilised Eesti köögi supid ja praed. Vahemere köögis valmivad külaliste silme all grillitud lihatooted, mereannid, pastad ning pitsad. Nõud peab ise ära viima.

Uue lõunatoidurestorani operaator on rahvusvaheline Sodexo kontsern. Lettidel on traditsioonilised Eesti köögi supid ja praed. Vahemere köögis valmivad külaliste silme all grillitud lihatooted, mereannid, pastad ning pitsad. Nõud peab ise ära viima.

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. September 2014, 11:29

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing